hi,

Ik ben Kirsten en eigenaar van My Sweet Nature. Op mijn 34ste heb ik me laten omscholen tot patissier. Omdat dat dus gewoon kan. En omdat je tegenwoordig (ook als vrouw van ‘thirty something’) je hart kunt volgen en doen waar je echt heel, heel, heel blij van wordt. Elke dag. Wat een feestje! Ik ben ontzetten dankbaar dat ik de kans heb gekregen om met hulp van veel bijzondere mensen dit avontuur te kunnen beginnen!

Mijn droom is om mensen gelukkig te maken met overheerlijke, biologische patisserie die zelfgemaakt is met de lekkerste en meest pure ingrediënten en met het grootste respect voor de natuur. En ik ben ervan overtuigd dat met passie, toewijding en energie alles mogelijk is! Bij My Sweet Nature krijg je dus super smaakvolle taart met voornamelijk biologische, seizoensgebonden ingrediënten en ALLES wordt in bij ons in de keuken gemaakt. Bij ons geen palmolie, kleurstoffen, conserveermiddelen of smaakversterkers. Als wij het niet gemaakt hebben, komt het niet in (of op) de taart.

Dit is zo ongelofelijk belangrijk voor me, omdat ik heb gezien hoe ze in andere delen van de wereld met de natuur omgaan om zo voor ons de meest goedkope koekjes, ijsjes en taarten en snoep te kunnen maken. Palmolie zit bijna overal in en is zo ontzettend slecht voor het milieu!

Daarnaast heb ik zelf uit gezondheidsoverweging (ik heb een niertransplantatie en huidkanker) lange tijd geleden besloten om zoveel mogelijk onbewerkte producten te eten. En dat is echt veel beter voor je gezondheid, en in het geval van My Sweet Nature nog lekkerder ook!

Als ik niet in de keuken te vinden ben, ben ik graag op pad in de natuur of reis ik door verre landen. Verder kun je mij altijd blij maken met een koffie en taart in een leuk café en een boek op de bank (met de kat op schoot natuurlijk). Maar eigenlijk sta ik gewoon altijd in de keuken, haha!

Ik heb in mijn leven al aardig wat taarten gebakken, maar met My Sweet Nature wil ik mijn droom laten uitkomen: ‘ making feel good pastry that makes your stomach happy and your heart smile’.